Spørsmål

Her finner du svar på spørsmål vi ofte får om Compassion og det å være fadder.

Se spørsmålene

Skattefrie gaver

Her kan du lese om å gi pengegaver du kan trekke fra på skatten.

Les mer

Bytte adresse

Skal du flytte? Eller skifte mail-adresse? 
Vær så snill å sende oss din nye adresse, så vi kan holde kontakten. 

Endre kontaktinfo

Nyheter og arrangement
Tar du årets Compassion Challenge?

I år bygger Skjærgårds Mission kjøkken og bad i Ghana, med helsefremmende fokus på rent vann og hygiene. Gjennom Skjærgårds Mission skal vi sammen med lokale Compassion-menigheter i Ghana skape trygge forhold for hundrevis av barn.


15 ting du kanskje ikke visste om vann

Vann. En av de mest alminnelige tingene i verden, eller hva? To vannatomer på hvert syreatom: alle trenger vi det for å overleve. Noe stort mysterium er det ikke. Men til og med en så enkel og hverdagslig del av livet kan være kilden til en utrolig og skremmende statistikk. Her kommer 15 ting du kanskje ikke visste fra før om vann.


Hvordan foregår registreringen?

Noen ganger får vi spørsmål om hvordan Compassion velger ut hvilke barn som får ta del i Compassions prosjekter. Derfor vil vi gi dere et innblikk bak kulissene av hvordan det foregår når et barn registreres i CDSP [Child Sponsorship Program], som er Compassion største program og begynner når barna er mellom 3-9 år.


Jobbe frivillig hos Compassion?

Har du lyst til å gjøre noe for andre uten å vite helt hvordan du kan gjøre det? Da har vi et godt tips til deg! Flere ganger i året trenger vi hjelp fra frivillige som vil være med på standen vår og fortelle litt om arbeidet vårt. Esther Gustafson er en av dem som gjør en fantastisk jobb, og her forteller hun litt mer om hva det innebærer å være frivillig.


Orkanen på Haiti

Orkanen som feide over Haiti i månedsskiftet sept.-okt. var voldsom. Over 500 haitiere mistet livet og over 175.000 mennesker er hjemløse. Totalt er 12.691 Compassion-barn berørt, 26 av dem har faddere i Norden. Se vår drone-film fra Haiti her!


Barnearbeid

Barnearbeid innebærer ikke bare en deltidsjobb etter skolen. Barn fanget i barnearbeid blir frarøvet sin sikkerhet, utdannelse og barndom. Mange av dem arbeider heltid for liten eller ingen lønn. Overgrep skjer stadig. Les og lær - du kan hjelpe.


På planen

Kommende Compassion-arrangement