#SponsorSelfieDay

Den 15. september kan din selfie vise andre hvor enkelt det er å hjelpe barn som lever i fattigdom. Ta et foto sammen med bildet ditt av fadderbarnet, fortell hvorfor du er fadder og legg det ut i sosiale medier. Dette er årets viktigste selfie!


Ja må hun leve

I sommer fokuserer vi på å redusere barnedødeligheten. Vi er overbevist om at det fungerer å hjelpe. En liten innsats fra vår side kan være livsviktig for utsatte mødre og deres spedbarn som blir født inn i fattigdom.


Favoritteiendeler

Fadderbarna våre kommer blant annet fra avsidesliggende, isolerte stammesamfunn, travle byer og overbefolkede slummer. Her får du høre 10 av dem fortelle om sine dyrebare eiendeler. Svarene vil kanskje overraske deg.


Fra fadderbarn til fadder

Noirine var selv et fadderbarn på et Compassion-prosjekt øst i Uganda. Hun lærte oss at man kan være fattig på mer enn penger, og tilgivelse står sentralt i hennes reise. Her er historien hennes:


Brått hadde hun 10 fadderbarn

-Hånden min gikk raskt i været, forteller Heidi Kristine, fadderen som delte sine beste brevskriver-tips ved juletider. Les historien om hvordan hun brått ble fadder ikke bare til 1, men til hele 10 fadderbarn.


Får vi komme på festen din?

Gjør feiringen din enda mer minneverdig med hjelp fra Compassion! Som fadder kan du nå booke en artist som kommer hjem til deg og står for underholdningen når du fyller år, eller feirer et jubileum. Så kan du samtidig la bursdagsgavene gå til å hjelpe barn ut av fattigdom.
Tar du årets Compassion Challenge?

I år bygger Skjærgårds Mission kjøkken og bad i Ghana, med helsefremmende fokus på rent vann og hygiene. Gjennom Skjærgårds Mission skal vi sammen med lokale Compassion-menigheter i Ghana skape trygge forhold for hundrevis av barn.


15 ting du kanskje ikke visste om vann

Vann. En av de mest alminnelige tingene i verden, eller hva? To vannatomer på hvert syreatom: alle trenger vi det for å overleve. Noe stort mysterium er det ikke. Men til og med en så enkel og hverdagslig del av livet kan være kilden til en utrolig og skremmende statistikk. Her kommer 15 ting du kanskje ikke visste fra før om vann.


På planen

Kommende Compassion-arrangement