Brått hadde hun 10 fadderbarn

-Hånden min gikk raskt i været, forteller Heidi Kristine, fadderen som delte sine beste brevskriver-tips ved juletider. Les historien om hvordan hun brått ble fadder ikke bare til 1, men til hele 10 fadderbarn.


Fra fadderbarn til fadder

Noirine var selv et fadderbarn på et Compassion-prosjekt øst i Uganda. Hun lærte oss at man kan være fattig på mer enn penger, og tilgivelse står sentralt i hennes reise. Her er historien hennes:


Får vi komme på festen din?

Gjør feiringen din enda mer minneverdig med hjelp fra Compassion! Som fadder kan du nå booke en artist som kommer hjem til deg og står for underholdningen når du fyller år, eller feirer et jubileum. Så kan du samtidig la bursdagsgavene gå til å hjelpe barn ut av fattigdom.
Tar du årets Compassion Challenge?

I år bygger Skjærgårds Mission kjøkken og bad i Ghana, med helsefremmende fokus på rent vann og hygiene. Gjennom Skjærgårds Mission skal vi sammen med lokale Compassion-menigheter i Ghana skape trygge forhold for hundrevis av barn.


15 ting du kanskje ikke visste om vann

Vann. En av de mest alminnelige tingene i verden, eller hva? To vannatomer på hvert syreatom: alle trenger vi det for å overleve. Noe stort mysterium er det ikke. Men til og med en så enkel og hverdagslig del av livet kan være kilden til en utrolig og skremmende statistikk. Her kommer 15 ting du kanskje ikke visste fra før om vann.


Hvordan foregår registreringen?

Noen ganger får vi spørsmål om hvordan Compassion velger ut hvilke barn som får ta del i Compassions prosjekter. Derfor vil vi gi dere et innblikk bak kulissene av hvordan det foregår når et barn registreres i CDSP [Child Sponsorship Program], som er Compassion største program og begynner når barna er mellom 3-9 år.


Jobbe frivillig hos Compassion?

Har du lyst til å gjøre noe for andre uten å vite helt hvordan du kan gjøre det? Da har vi et godt tips til deg! Flere ganger i året trenger vi hjelp fra frivillige som vil være med på standen vår og fortelle litt om arbeidet vårt. Esther Gustafson er en av dem som gjør en fantastisk jobb, og her forteller hun litt mer om hva det innebærer å være frivillig.


Orkanen på Haiti

Orkanen som feide over Haiti i månedsskiftet sept.-okt. var voldsom. Over 500 haitiere mistet livet og over 175.000 mennesker er hjemløse. Totalt er 12.691 Compassion-barn berørt, 26 av dem har faddere i Norden. Se vår drone-film fra Haiti her!


På planen

Kommende Compassion-arrangement