Din selfie kan redde et barns liv

Den 15. september kan din selfie vise andre hvor enkelt det er å hjelpe et barn som lever i fattigdom.

Ta et foto med bildet av fadderbarnet ditt, fortell hvorfor du er fadder og legg det ut i sosiale medier. Dette er årets viktigste selfie!

 

 

#SponsorSelfieDay – En global hendelse

I fjor sørget faddere fra 21 forskjellige land for at nyhetsstrømmen i sosiale medier ble fylt av rørende historier og vitnesbyrd. Tenk om hver og en av de nesten 1 millionene som er Compassion-faddere rundt omkring i verden satte av litt tid på lørdag den 15. september for å fortelle hvorfor de er faddere. Tenk deg hva slags slagkraft vi kan ha når vi står sammen og forteller om hvordan man kan sette barn fri fra fattigdom i Jesu navn. Vær med på å spre håp til dine venner og følgere i sosiale medier. Din selfie kan være utslagsgivende, og føre til at barn får en verdig fremtid.

Gjennom #SponsorSelfieDay hyller vi de viktigste i organisasjonen vår, fadderne og barna! Når du deler om relasjonen du har til fadderbarnet ditt viser du at fadderskap har en positiv innvirkning på liv; både ditt og fadderbarnet sitt.

 

 

 

 

Dette gjør du den 15. september:

1. Del et foto av fadderbarnet ditt på Facebook eller Instagram

Det kan for eksempel være en selfie av deg som holder bildet av fadderbarnet ditt, eller et foto av fadderbarnets bilde som henger på kjøleskapet. Hvis du har møtt fadderbarnet ditt kan du gjerne dele et bilde fra det fine øyeblikket da dere traff hverandre.

2. Fortell hvorfor du er fadder

 Forklar med en setning eller med en personlig historie. 

3. Tagg Compassion Norge og bruk hashtaggen #SponsorSelfieDay

Så enkelt er det! Husk å tagge oss i alle sosiale medier. Vi kommer til å dele noen av bildene deres fra denne dagen. Hvis du ønsker å dele innlegget med flere enn følgerne dine må Instagram-kontoen din være åpen. På Facebook trenger du bare å påse at innlegget er offentlig.

 

 

Trenger du litt inspirasjon?

Her er noen eksempler på hva du kan poste den 15. september:

Tagg oss

Ikke glem å "tagge" oss på Facebook og Instagram!

  • Facebook @CompassionNorge
  • Instagram @CompassionNO

Hvilken informasjon kan du dele om fadderbarnet ditt?

Sponsor Selfie Day er i tråd med Compassions retningslinjer for å beskytte barna. Vi fraråder våre faddere å dele sensitiv informasjon om barnet. Det kan for eksempel være om barnet er foreldreløst, har blitt forlatt, har medisinske utfordringer eller å dele hvilken by de bor i. Vi oppmuntrer til å dele barnet sitt bilde, navn og deres personlige relasjon. Det tror vi oppmuntrer andre like mye som oss.

 

 

Har vennene dine spørsmål eller ønsker om å bli fadder?

Du kan sende dem disse linkene: