Ambassadører

Compassions ambassadører

Arvid og Ragnhild Pettersen
Christian Ingebrigtsen
Hilde Svela
Synnøve Aanensen
Inger Lise Rypdal
Solveig Leithaug
Arild Stav
Gospelkoret Moments
Team SULEBAKK
Mathias Fjalsett
Eva Vea
Voice of Joy
Stavanger Gospel Choir
Svein Skulstad

Arvid og Ragnhild Pettersen

"Jeg er veldig glad for å kunne bruke 310 kroner i måneden på å hjelpe et barn til å unngå fattigdom, og vite at det barnet kan få det bra."

Arvid er sanger, musiker og låtskriver. Hans musikalske praksis begynte tidlig i den lokale frimenigheten i hjembygda Åros. Siden har han skrevet mer enn 200 sanger, hatt over 3000 konsertfremføringer i 20 land, og utgitt 9 album. Arvid har sunget i parlamentsbygninger, store kirker og konsertsaler, for politiske ledere, næringslivsledere og religiøse ledere, men hans musikk er først og fremst rettet mot mennesker som trenger oppmuntring og trøst. Han har i mange år også vært engasjert i arbeid blant barn og ungdom i inn- og utland, og etter en reise til India var han overbevist at Compassion var organisasjonen han ville jobbe sammen med. I år ga Arvid ut sin første bok. Han reiser sammen med kona Ragnhild og ofte er også datteren Josefine med. Sammen er de Team Pettersen! Les mer om Arvid Pettersen her.

Christian Ingebrigtsen

"Vær med og støtt Compassion du også, dette er mennesker som virkelig gjør en forskjell i mange menneskers liv", sier Christian etter å ha sett Compassions arbeid i Asien. Christian er artist, komponist og multi-instrumentalist mest kjent fra popgruppen a1. Ingebrigtsens musikkarriere startet for alvor å ta form da han i 1996 fikk plass på den engelske talentskolen Liverpool Institute for Performing Arts, startet av Sir Paul McCartney, hvor han studerte låtskriving og produksjon. Gjennom sitt virke i gruppen a1, som låtskriver og produsent for andre artister, og ikke minst med sine egne plateutgivelser, har Ingebrigtsen plassert seg som et av de mest suksessrike norske navn i nyere tid på musikkfronten. I år er Christian aktuell som låtskriver på Norges bidrag til Eurovision. Les mer om Christian Ingebrigtsen her: www.christianingebrigtsen.no

Hilde Svela

Hilde Svela har vært lidenskapelig opptatt av musikk siden hun var liten. Hun fikk utfolde seg i barnekor, på musikkskole og i ungdomskor både som sanger og dirigent, og virket som organist i Grødem kirke allerede i gymnastiden. Hun flyttet til Oslo for å studere, og var i denne perioden aktiv i Kor de Ville, lovsangtjenesten i Storsalen menighet og som dirigent for Storsalen sitt ungdomskor. Hun har også vært del av Oslo Gospel Choir, jobbet som musikkonsulent i Acta, Normisjon og vært musikalsk ansvarlig i Frøyland og Orstad kirke. I dag jobber hun som lærer, i tillegg til å være freelance musiker og instruktør i korledelse, låtskriving og lovsang.  Hilde brenner for å redde barn fra fattigdom, og ar aktiv i Compassion sitt arbeid.

Les mer om Hilde her: www.hildesvela.com

Synnøve Aanensen

Synnøve er en norsk sangartist og låtskriver. Etter å ha utgitt flere innspillinger som barn, debuterte hun som voksenartist med CD-en Heaven i 1997. Hun har siden kommet med fem CD-er til. Musikken er country- og rootsinspirerte versjoner av gospelmusikk, salmer og åndelige viser. "For meg har musikken blitt en livsstil, musikken har blitt en naturlig del av livet, eller kanskje er det slik at; «livet har blitt en naturlig del av musikken». Musikk er mer enn konkurranser og leting etter gull. Det handler om å gi uttrykk for noe, det å formidle noe og det å være personlig. Noen mener at artister ikke bør ha noe budskap eller være for personlige, de bør bare formidle det som er «mainstream» og kommersielt. Jeg ønsker at musikken min skal ha et budskap og jeg ønsker at den skal være personlig!", sier Synnøve. Og sammen med Compassion og personlig fadderskap blir budskapet enda sterkere!

Les mer om Synnøve her: www.saanensen.no

Inger Lise Rypdal

Hun var Norges første skikkelige popstjerne, og har siden det hatt en innholdsrik karriere som for det meste har vært fokusert rundt musikken. Men hun har de siste årene jobbet minst like mye som skuespiller.

"Det er heldigvis noen glimt av glede midt i sorgen, og vi kan ikke annet enn å hjelpe", var Inger Lises umiddelbare reaksjon da hun sammen med Compassion besøkte India og så noe av det arbeidet Compassion gjør der.

Solveig Leithaug

Solveig Leithaug er en folkekjær, kristen artist som har hatt innflytelse gjennom sitt musikalske virke siden debutalbummet Askepott kom i 1985. Hun ble født på Frekhaug utenfor Bergen, og bor nå med sin familie i Nashville i USA. Hun er låtskriver, sanger og gitarist, og skriver ærlige tekster som hun leverer med sin sterke og autentiske formidlingsevne. Solveig har mottatt en rekke priser og har gitt ut 15 soloalbum. Hun har spilt i over 20 land, fra nasjonale til internasjonale konferanser, i kirker, fengsler, på jazz-caféer og festivaler.  Hun har også opptrådd på Bill Gaithers Homecoming-konserter og bidratt på flere av deres DVD'er.

Arild Stav

"Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe" var Arilds umiddelbare respons da han fikk se Compassions arbeid på nært hold i India. Arild Stav er en norsk musiker (klarinettist og saksofonist) og orkesterleder. Siden slutten av 1970-tallet har han også jobbet som studiomusiker. Han har vært bidragsyter på mer enn 300 plateinnspillinger innenfor de fleste musikalske sjangre, og har som orkestermusiker jobbet som klarinettist i OFO, SSO og TSO i kortere og lengre perioder. Han har vært orkesterleder ved noen av landets største musikaloppsetninger. I 2001 ga han ut sitt første soloalbum 2001.

"Helt siden 70-tallet har saksofonisten, arrangøren og orkesterlederen Arild Stav vært en av de aller mest respekterte bakmennene i norsk musikkliv", Terje Mosnes (Dagbladet) Les mer om Arild Stav her: www.contemplation.no

Gospelkoret Moments

Gospelkoret Moments er et kor med sangere fra store deler av Østfold. Moments ønsker å gi publikum gylne øyeblikk (moments). Koret synger stor variasjon innen gospel, alt fra ballader til jazz. Gospelkoret ledes av Anne Kari Moslått.

Les mer om gospelkoret Moments her: http://www.gospelkoretmoments.org

Team SULEBAKK

Team SULEBAKK er en "syngende" familie fra Frekhaug like utenfor Bergen. Sebastian, Bertine, Serlina, og Bendik, Mamma Barbro og pappa Øystein. De elsker å synge om det som er TOPPEN AV ALT for dem i livet, og reiser rundt i hele landet med sangen, musikken og GLEDEN sin.  De besøker ulike menigheter, barnekor, ungdomsklubber, konfirmanter, er med på ulike weekender og mye mer.

Høsten 2012 arrangerte de for første gang STORKONSERT i Grieghallen, Bergen. En kristen familiekonsert/forestilling. Dette ble så vellykket at flere byer også ville ha en slik konsert! Team SULEBAKK arrangerer nå STORKONSERTer i Bergen, Molde, Stavanger og Kristiansand. Team SULEBAKK gav ut sin første CD "Rare ting" i 2006, og har siden da gitt ut hele 7 CD´er og 2 DVD´er. I senere tid har Serlina gjort solokarriere, etter å ha kommet langt i tv-produksjonen The Stream. Besøk dem gjerne på www.sulebakk.no

Mathias Fjalsett

Mathias Fjalsett har allerede rukket å gi ut flere album, kjent fra søskenduoen Mathias & Pernille. Nå står artisten på egene ben og er klar for et spennende 2021.

I 2020 var han også med på Idol (TV2) avslappet med gitaren på skulderen. I 2020 slapp han 2 singler, og mere venter han i 2021.

Eva Vea

Det er en ære å synge om Jesus, og det er et ærefullt oppdrag å representere Compassion gjennom sang og musikk. Man blir del av noe større og viktigere enn seg selv, sier Eva Vea. Eva Vea 31 år fra Karmøy. Eva Vea har sunget i Gospelkor rundt om i landet i 18 år, blant annet Stavanger Gospel Choir, Reflex og Voice Of Joy. Etter mange år i korrekka gikk hun solo med EPen "Angles" innspilt i Nashville, Tennessee. Eva Veas stemme strekker seg over mange sjangre, men hun har en klang og dybde som egner seg godt til ballader innen soul, jazz, gospel stilen.

Eva Vea ønsker å bruke sitt talent til ære for Gud og til hjelp og glede for mennesker hun møter gjennom musikken. På debut-EPen har hun arrangert/skrevet om gamle kjente barnesanger til engelsk og gjort dem nye som voksen-låter. Følg henne gjerne på Facebook her

Voice of Joy

Det hele startet i 1995. Petter Losnegård samlet en gruppe sangere som et resultat av en korfestival på Karmøy. De siste årene har Voice of Joy blitt et av de mest aktive og ønskede korene i Norge, og har de siste ti årene turnert mye også i USA. I tillegg til egne konserter har de koret blant annet for Kirk Franklin, David Phelps, Andrae Crouch, Gordon Mote og mange andre.

Voice of Joy er et kor med unge sangere som ønsker å bruke hele sitt talent og sine gaver til å sette fokus på navnet Jesus gjennom god og engasjert sang. For mer info, gå inn på www.voiceofjoy.no

Stavanger Gospel Choir

Etter 25 år er fortsatt Stavanger Gospel Choir et av de beste gospelkorene i Norge. Med turnevirksomhet både i inn- og utland gjør de seg stadig bemerket. De har helt siden "Do not pass me by" utviklet gospelsjangeren her til lands, og Compassion er glade for dette samarbeidet.

Les mer om Stavanger Gospel Choir her: www.sgchoir.no

Svein Skulstad

Svein Skulstad utga sin første soloplate 2002, og oppfølgeren kom i 2011, men da som et duoprosjekt sammen med saksofonist Arild Stav. Skulstad har medvirket på utallige plateutgivelser de siste 10-15 årene, og allsidigheten og profesjonaliteten i hans gitarspill tiltrekker seg stadig nye tilhørere.

Les mer om Svein Skulstad her: www.contemplation.no

Denne siden bruker cookies Les mer