Integritet

Du kan være sikker på at pengene forvaltes riktig når du gir gjennom Compassion.

Compassion scorer høyt i målinger av kristne bistandsorganisasjoner. Vi bruker våre midler til en holistisk bistandsmodell, som fokuserer på hvert individuelle barn. Pengene går til hvert barn gjennom en lokal kirke i barnets lokalsamfunn. Kirken assisteres fra Compassions kontor i det aktuelle landet.

Som en Kristus-sentrert organisasjon etterstreber vi å være gode forvaltere av ressursene vi mottar. Finansiell integritet og transparens er viktig for oss. Compassion Norge overvåkes av Innsamlingskontrollen.

Les mer om vår finansielle integritet på vår internasjonale web-side her.

Dokumenter:

Årsrapport Compassion Norge >

Vedtekter Compassion Norge >

Vil du samarbeide med en troverdig, kristen fadderorganisasjon for å hjelpe barn som lever i ekstrem fattigdom? Compassion International ble etablert i 1952 og samarbeider med ca. 8000 lokale kirker som hjelper mer enn 2,1 millioner barn i 25 utviklingsland.

Kontakt oss hvis du lurer på noe.

Tilbakemelding om uregelmessigheter

Har du mistanke om at noe som angår Compassion ikke foregår riktig, vil vi vite om det. Det er ytterst viktig for oss at god etikk gjennomsyrer hele vårt arbeide, og at eventuelle uregelmessigheter oppdages og korrigeres raskt.

Rapportering av uregelmessigheter

Den som mistenker lovbrudd eller brudd på interne regler, bør ta i bruk en så kalt «whistleblowing». Om noen, for eksempel en ansatt, fadder eller ambassadør kontakter Compassion ved mistanke om avvik eller upassende atferd (for eksempel maktmisbruk eller misbruk) som begås av en person med tilknytning til Compassions aktiviteter, skal informasjonen alltid tas på alvor og undersøkes videre. Informasjonshaveren har rett til å være anonym, og informasjonen vil bli behandlet slik at identiteten ikke kan avsløres, med mindre personen ønsker det. Den som mottar informasjonen er ansvarlig for å vurdere hvordan saken tas videre. Velger du å være anonym, begrenser det mulighetene våre for å oppdatere deg på saken.

Slik rapporterer du om mistanker

Du kan velge hvem du ønsker å kontakte for å si fra om mistenkte uregelmessigheter, basert på hva mistanken omfatter. Du kan sende e-post til en på listen nedenfor, skrive brev eller ringe.

Kontaktopplysninger

  • Generalsekretær: Claes Parsmo, cparsmo@compassion.se
  • Ansvarlig for fadderservice: Ann Hatava, ahatava@compassion.se
  • Child Protection Officer: Emma Hennerfors, ehennerfors@compassion.se
  • Styreleder: Mathias Wåhlberg, mathias@wahlbergab.com
  • Styremedlem Danmark: Jacob Vium, jv@sph.as
  • Styremedlem Norge: Simen Trannum, simentrannum@gmail.com
  • Styremedlem Finland: Johan Forsbäck, johan.forsback@filahelsinki.fi

Øvrige kontaktopplysninger

Compassion Norge

St. Olavs gate 28, 0166 Oslo

info@compassion.no

Telefon: 23622690

Denne siden bruker cookies Les mer