Hvordan vet jeg at pengene kommer frem?

Fadderbarna i Compassion-programmet får tilgang til medisinsk behandling, næringsrik mat, utdannelse, et trygt sted å leke og lære, muligheten til å vite hvor mye Gud elsker dem og mye mer.

Barn og familier som får hjelp fra Compassion får sjelden kontanter. Hjelpen er nesten alltid i form av varer og tjenester, nøye designet, levert eller kjøpt i henhold til deres behov. Ansatte fra den lokale kirken er ansvarlige for å administrere denne prosessen og gjennomføre programmet under tilsyn av ansatte fra Compassions nasjonale kontor i landet.


Compassion har en global revisjonsfunksjon som rutinemessig overvåker den økonomiske og operasjonelle integriteten i våre sentre og feltkontorer over hele verden. Gjennom disse kontrollene vil vi sikre at programmene oppfyller våre krav til økonomisk ansvarlighet og programmatisk integritet. Eventuelle problemer som avdekkes dokumenteres av ansatte og ledelse for vurdering, handling og oppfølging.

Compassion Norge kontrolleres av Norsk Innsamlingskontroll, og en revisjon av vår virksomhet utføres årlig av revisjonsselskapet BDO.

Denne siden bruker cookies Les mer