Blogg

Everett Swanson - Starten for Compassion

11 januari 2022 Video

Takket være et medmenneskes hjerte og drivkraft, ble frøet til fadderbarnorganisasjonen Compassion sådd for ca 70 år siden.  

Jul i Brasil

13 december 2021

På grunn av avstandsrestriksjoner har Compassion-senterene i Brasil måtte endre på juleplanene sine. De har vært kreative for å sikre barnas juleglede på tross av utfordringene. 

"Barn blir så glade for å få julegaver. Nysgjerrige forter de de seg med å åpne gaven for å se hva som gjemmer seg under papiret. For noen av dem er det den eneste gaven de får i løpet av året." - Alessandra, centerleder

Christian Ingebrigtsen

27 november 2021 Video

Det er mer enn bare penger til de fattige. Det er omsorg og oppfølging gjennom hele oppveksten. Og det er det som kan forandre verden til et bedre sted.

En mors dagbok

17 november 2021

Da hennes 14-årige datter, Dayra, ble skutt i hodet hjemme hos en venn, ramlet hele Helenas verden sammen. Her er hennes dagbok: 

5 ubehagelige spørsmål om fattigdom

10 november 2021

Hvorfor fortsetter foreldre å få barn om de ikke har råd til å forsørge dem? Og om de har behov for hjelp, hvorfor har de andre moderniteter som TV og mobiltelefon?

Kirk Franklin og fadderbarna

30 september 2021 Video

Gjennom noen måneder med online møter har Franklin inspirert unge, som lever i fattigdom, til å tørre å bruke sine talenter og følge drømmen sin. 

Kennedy Okumu

20 september 2021 Fadderskap

Om du bare viste hvor stor en forskjell du gjorde i livet mitt.. 

Skolen som overlevde jordskjelvet

14 september 2021

"Hvis denne jobben ikke hadde blitt gjort ordentlig i 2017, ville vi sannsynligvis blitt nødt til å bygge opp dette klasserommet på nytt nå." - sa Danielle Kettunen, kriseberedskapsspesialist, Compassion.

Jordskjelvet på Haiti

25 augusti 2021

Et forferdelig jordskjelv og en tropisk storm har herjet i et område på Haiti hvor Compassion har mer enn 17.000 fadderbarn i 46 senter.

Gjenforent Etter Folkemord

22 juli 2021 Fadderskap

Christian ble gjenforent med familien sin etter 26 år. Takket være et vitnesbyrd delt i en Compassion-blogg. Christian er en overlever av folkemordet i Rwanda i 1994 mot Tutsiene. Han var baby da hjemmet hans ble ødelagt. Nå 28 år gammel, har han funnet familien sin igjen.

En Veldig Takknemlig Familie

15 juli 2021 Fadderskap

Midt I pandemiens usikkerhet, gikk 10 år gamle Cristhian og familien hans fra å leve I frykt for fremtiden, til å stole på Gud. Takket være senterets støtte, som også inkluderer ukentlig telefonsamtale med en sertifisert psykolog.

Barnefattigdom kan utryddes!

8 juli 2021 Fadderskap

Det trengs mer enn bare mat og utdanning for å utrydde barnefattigdom. Barn behøver å utvikle seg i alle deler av livet.

Livsforvandlende Brev

1 juli 2021 Fadderskap

Fortunes brev fra fadderen sin gav ikke bare familien glede, det transformerte livet deres.

Onlinekonsert

24 juni 2021 Video

Se Onlinekonsert med Arvid Pettersen, Lewi Bergerud og Ole Børud. 

Fisker barn

16 juni 2021 Fadderskap

To intelligente barn, fulle av drømmer, hjelper foreldrene sine med å skaffe mat på bordet. Takket være hjelpen fra den lokale kirken, kan disse to barna drømme for fremtiden.

Denne siden bruker cookies Les mer