Gi en gave

Når du gir en gave hjelper du både barna som er registrerte i Compassions programmer og lokalbefolkningen.

Gi en gave på Vipps nr: 14993 eller via vårt kontonummer: 1430.08.24766

Vann og sanitære forhold

Mer enn 2 milliarder av verdens befolkning mangler tilgang på rent vann. Hver dag dør omkring 800 barn under 5 år på grunn av skittent vann, mangel på toalettfasiliteter og dårlig kunnskap om hygiene. Pengene brukes blant annet til å bore brønner, lagringssystemer for regnvann, vannfiltrering og bygging av toaletter og bad. Når du gir penger til vårt fond for vann og sanitære forhold, bidrar du til utvikling og bedre helse i lokalsamfunnene til fadderbarna.

Kritiske behov

Noen ganger oppstår det hendelser som berører barna i våre programmer. Slike hendelser kan ikke forutses eller hindres. Det kan være behov for rent vann eller katastrofehjelp. Compassion jobber også med forebygging av HIV/AIDS, forhindring av menneskehandel, hjelp til utbedring av utdannelsesmuligheter og helsehjelp. Gaven din er med på å forandre verden!

Helseprogram for mødre og spedbarn

Når du gir til Helseprogram for mødre og spedbarn, redder du familier fra desperasjon og fattigdom. Gaven din vil sørge for at underernærte spedbarn får den næringen de trenger, foreldre vil få opplæring i oppdragelse og veiledning i foreldrerollen. Vi hjelper mødrene gjennom graviditet og fødsel og gir dem opplæring i hygiene. Programmet legger til rette for at mødrene skal gå en fremtid med håp og mening i møte.

Barn uten fadder

Det kan ta tid å koble en fadder med et barn - noen ganger flere måneder. Compassion er forpliktet til å hjelpe registrerte barn fra dag én. For å bygge bro over gapet mellom registrering og fadderskap, laget vi fondet "Barn som ikke har fått fadder ennå". Compassion forplikter seg til å hjelpe hvert registrerte barn fra dag én. Takket være gaven din kan barn som venter på en fadder få ta del i fadderprogrammet. 

Denne siden bruker cookies Les mer