Martinson Möter

PODCAST

Mattias Martinson jobber som evangelist for Compassion. I sin rolle reiser han rundt i Sverige og Norges kirker for å forkynne, undervise og lede lovsang. Mattias er også musiker og låtskriver og har skrevet mange kjære sanger som er mye brukt i kirken. Han har også gitt ut flere verdsatte plater gjennom årene. Med sin lidenskap for teologi og sitt bankende lovsangshjerte inspirerer og utruster Mattias unge og gamle fra ulike sammenhenger innen svensk og norsk kristendom. Mattias har tidligere vært pastor i Vineyard Göteborg og leder for Nimbuskyrkan Öckerö. I "Martinson Möter" setter Mattias seg ned med forskjellige spennende og innflytelsesrike gjester for å snakke uformelt om tro, liv, lidenskaper og brytekamper. Det er like nær alvor som det er latter, og det er garantert noen overraskelser.

Velkommen skal dere alle være til årets siste Martinson Möter, og som "le grand finale" byr vi på en spesielt spennende gjest. Med sin kokkeutdannelse har han i mange lange trofaste år rørt om i kirkens kjøkken og krydret den kristne samfunnssuppen med sine gaver av lederskap og kreativitet, og da han følte seg ferdig med det arbeidet, begynte han å bake ekte boller sammen med en av sine sønner og mange ansatte i Sveas Bakeri & Konditori i Kumla og fikk også den virksomheten til å heve. Vi sier varmt velkommen til Lennarth Hambre!

Med langt over 30 år i kirkens tjeneste som evangelist, menighetsplanter, pastor, forfatter og nasjonal leder for det samfunnet som kom til å kalles Evangeliske frikirken med bistandsarbeid i over 40 land, sitter Lennart på mange verdifulle erfaringer.

Han forteller om sin barndom og hva tapet av en far gjør med en. Han forteller om den økumeniske forbønnsorganisasjonen 'Be for Sverige' som blant annet arrangerte store Jesusmarsjer i Stockholm med over 10 000 deltakere over flere års tid. Han forteller uten omsvøp hvordan det var i 2006 da han gikk inn i veggen og hvordan søvnen forsvant på en natt og hvordan angsten tok over, men også hvilken fin hjelp han fikk og det enorme gjenklangen da han løftet på lokket og delte sine tanker i avisen Dagen.

I 2018 ga han ut boken 'Ledarskapets hantverk', og straks fikk han spørsmål om han kunne hjelpe bokforlaget Libris noen uker. Det viste seg å bli et opphold på mer enn 38 måneder og en periode som han er veldig takknemlig for. Lennart er glad i motorsykler, båten, bøker og sommerhytta i Askersund. Det er der han har alle sine biografier, og kona Kerstin har sitt drivhus.

Før vi avslutter vår fantastiske samtale, lyser det opp, og Lennart leverer kraftfullt noe som han brenner for i hjertet, og han deler sin lidenskap for hvordan vi kan utrydde fattigdommen i verden. La deg tenne av samme ild! Her har dere en av avisen Dagens lederskribenter, Lennarth Hambre!

MM Promo personpoddar 2023_24 Lennart Hambre.jpg

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Nyeste episoder:

Avsnitt 122 - Lennarth Hambre

20 december 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 121 - Lewi Bergrud

6 december 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 120 - Nicola Neal

22 november 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 119 - Paul Harcourt

8 november 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 118 - Frida & Markus Torgeby

25 oktober 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 117 - Kristin Minde

11 oktober 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 116 - Jason Duncan

27 september 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 115 - Caroline Johansson

13 september 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 114 - David André Östby

30 augusti 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 113 - Evie Tornqvist-Karlsson

16 augusti 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 112 - Martin Daland

2 augusti 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 111 - Malin Aronsson

19 juli 2023

Lyssna och läs mer

Denne siden bruker cookies Les mer