Martinson Möter

PODCAST

Mattias Martinson jobber som evangelist for Compassion. I sin rolle reiser han rundt i Sverige og Norges kirker for å forkynne, undervise og lede lovsang. Mattias er også musiker og låtskriver og har skrevet mange kjære sanger som er mye brukt i kirken. Han har også gitt ut flere verdsatte plater gjennom årene. Med sin lidenskap for teologi og sitt bankende lovsangshjerte inspirerer og utruster Mattias unge og gamle fra ulike sammenhenger innen svensk og norsk kristendom. Mattias har tidligere vært pastor i Vineyard Göteborg og leder for Nimbuskyrkan Öckerö. I "Martinson Möter" setter Mattias seg ned med forskjellige spennende og innflytelsesrike gjester for å snakke uformelt om tro, liv, lidenskaper og brytekamper. Det er like nær alvor som det er latter, og det er garantert noen overraskelser.

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som har som mål å være en stemme av trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Hjertelig velkommen til en varm, inderlig og oppriktig Martinson Møter.

Micke Fhinn har lenge vært lovsangslederen med de mange sangene og det poetiske språket. Han er en av Sveriges mest meritterte lovsangsledere og flere av sangene hans tilhører lovsangsskatten i Sverige. 

Her får vi følge ham til oppveksten i Insjön og bestemor og bestefars Finnviken. Ishockeydrømmene, sykdomstidene, ungdomsgruppen i Insjöns Frikyrka, musikkens inntog i Mickes liv og hvordan Gud trådde inn med et katedralkall der det viser seg at Gud ville bruke Micke til å bygge lovsangstempler av troende over hele nasjonen.

Micke tar oss med til det avgjørende øyeblikket av overgivelse med Gud i hytta og forteller oss deretter om flyttingen til Stockholm, Bromma folkhögskola, kirkeplanting, sykdomstider, Östmission, Blidö Bibelskola - Levende steiner, prosessen med å skape albumet – En dag i september, hvordan han møtte kona Åsa, platene og epoken med Frizon-festivalene. Sammen med et lovsangskollektiv som heter Noise Village, ga han og Åsa ut flere sanger og den første het: Jeg vil følge Jesus!

Micke forteller også åpent og modig om den vanskelige tiden i 2018 og sykdomsperioden som fulgte med både angst og psykiske lidelser. Vi er overbevist om at historien hans kan gi både innsikt, trøst og tillit til Gud gjennom stormene. Avslutningsvis gir han oss sine viktige tanker om hvordan verden skal forvandles, liv skal reddes, barn skal settes fri og Gud herliggjøres! 

MM Promo personpoddar 2023_11 Micke Fhinn.jpg

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Nyeste episoder:

Avsnitt 107 - Micke Fhinn

24 maj 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 106 - Anne-Jorid Ahgnell

10 maj 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 105 - Sveinung Hølmebakk

26 april 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 104 - Kim Brynte

12 april 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 103 - Kemi Mesafint

29 mars 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 102- Getu Ayalew

1 mars 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 101 - Pamela Sjödin-Campbell

15 februari 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 100 - Anders Petter Sjödin

1 februari 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 99 - Mattias & Johannes Zpecial

18 januari 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 98 - Hans Wolfbrandt

4 januari 2023

Lyssna och läs mer

Avsnitt 97 - Martina Möllås

8 december 2022

Lyssna och läs mer

Avsnitt 95 - Josefina Gniste

23 november 2022

Lyssna och läs mer

Denne siden bruker cookies Les mer