Våre samarbeidspartnere

En bedrift kan gjøre en stor forskjell. Compassion gir bedriften din en effektiv og strategisk metode for å skape varig endring. Gjennom et samarbeid med Compassion kan dere bruke innflytelsen - og ressursene deres til å hjelpe barn som lever i ekstrem fattigdom. Dere viser at dere tar sosialt ansvar og det kan også engasjere medarbeiderne deres. Samarbeidet kan tilpasses slik at det passer visjonen deres.

Viva Media hjelper Compassion i kampen mot fattigdom. Denne gjengen gir blant annet et viktig bidrag gjennom fadderskap, og de ansatte følger opp fadderbarna gjennom brevskriving. I tillegg tilfører Viva Media Compassion med kunnskap og hjelp i forhold til vekst, slik at flere utsatte barn kan få en fadder.

Viva Media

Nordisk Utemiljø hjelper Compassion med å bekjempe fattigdom. Bedriften har blant annet engasjert seg gjennom å bidra til etableringen av et nytt skolebygg i et lokalsamfunn nord i Indonesia. Nordisk Utemiljø er med på å gi mange barn og familier et håp som er større enn fattigdom.

Nordisk Utemiljø

United er en menighet sentralt i Oslo. Menigheten har vært på feltreise med Compassion i Uganda og opplevd fattigdom på nært hold. Fellesskapet i United er opptatt av å gjøre en forskjell for sårbare mennesker, og setter barn fri fra fattigdom gjennom Compassion. Hvert år arrangerer de en kreativ auksjon hvor alle innsamlede midler går til fadderbarna deres. 

United

Stiftelsen Skjærgårds har hjulpet Compassion med å sette barn fri fra fattigdom i flere år. Festivalen Skjærgårdssang har gitt av sin plattform, slik at flere utsatte barn kan få nødvendig hjelp. Flere hundre barn har fått et nytt liv gjennom en fadder - på grunn av dette samarbeidet. Compassion har også hatt misjonsprosjektet på Skjærgårds Music and Mission. 

Stiftelsen Skjærgårds

Lidheds däck er en svensk bedrift som ønsker å gjøre en forskjell for noen av verdens fattigste barn. Deres bidrag sørger for at Compassion kan strekke hånda ut til barn som trenger det aller mest. Bedriften engasjerer seg i kampen mot fattigdom på flere måter, og organisasjonens leder er også en del av Compassion Nordens styre.

Lidheds däckshop

Pappas Havsdelikatesser er en svensk spesialforretning som selger sjømat. De hjelper Compassion med å frigjøre barn fra fattigdom i Jesu navn. Bedriften forandrer hele livet til barna de hjelper gjennom sin støtte. Pappas Havsdelikatesser bidrar både gjennom individuelle fadderskap og gaver til kritiske behov.

Pappas AB

                  Vil din bedrift gjøre en forskjell for barn som lever i ekstrem fattigdom? Kontakt oss her.

Denne siden bruker cookies Les mer