Compassion og din kirke

Vi tror på kraften til den lokale kirken.

Kirken er uvurderlig. Det er forordnet av Gud til å bygge Guds rike på jorden. Det er Guds plan å bringe håp og tro til en lidende verden.

Vi jobber gjennom mer enn 8600 lokale kirker i 29 land for å frigjøre barn fra fattigdom i Jesu navn. Vi hjelper den lokale kirken med å gi et globalt bidrag.

Martinson Möter - 2048px-7.jpg

Som pastor i en rekke ulike menigheter har jeg opplevd utfordringen vi står overfor når vi ønsker å gi av det Gud har velsignet oss med. For å kunne gjøre det trengs ikke bare våre hjerter, men også våre ressurser. Hvordan bør vi bruke vår tid og innsamlede midler? Hvor tjener vi mest? Kan vi se resultater av det vi gir som bygger motivasjon og inspirasjon i menighetene våre? Jeg har ofte tenkt på dette. Så hørte jeg om en organisasjon som jobber spesifikt med disse problemene og har gjort det siden 1952.

Jeg bestemte meg for å begynne å jobbe som evangelist for Compassion da jeg innså at Compassion er så mye mer enn bare en hjelpeorganisasjon. De jobber langsiktig og iherdig over flere tiår for å frigjøre barn fra fattigdom, og vi gjør det i Jesu navn. Barna får mat, klær, undervisning, medisinsk behandling og undervisning om tro på Jesus Kristus.

Vi i Compassion kan hjelpe deg som kirke til både å bekjempe fattigdom og samtidig leve ut misjonsmandatet.

Slik kan en prosess se ut:

  1. Vi møter deg og nøkkelpersoner fra din kirke for å lytte til dine behov og tanker.
  2. Vi ber og snakker om hvordan ditt oppdrag passer sammen med Compassions arbeid med å frigjøre barn fra fattigdom i Jesu navn.
  3. Vi presenterer konkrete forslag til hvordan vi sammen kan gå videre fra ord til handling.

Send en e-post eller ring en bjelle, så starter vi samtalen.

Mattias Martinson, evangelist Compassion

+46 70-823 34 45

Vi vil gjerne be deg om å se videoen nedenfor. Den viser hvordan partnerkirkene våre praktisk talt sprer Jesu kjærlighet til de som trenger det mest – barna som lever i fattigdom.

Slik kan en prosess se ut:

Vi møter deg og nøkkelpersoner fra din kirke for å lytte til dine behov og tanker.
Vi ber og snakker om hvordan ditt oppdrag passer sammen med Compassions arbeid med å frigjøre barn fra fattigdom i Jesu navn.
Vi presenterer konkrete forslag til hvordan vi sammen kan gå videre fra ord til handling.

martinson1.jpg

Send en e-post eller ring en bjelle, så starter vi samtalen.

Mattias Martinson, evangelist Compassion

+46 70-823 34 45

Denne siden bruker cookies Les mer