Gi en gave

Gled fadderbarnet ditt med en pengegave

Gjennom det månedlige fadderbidraget du gir, får fadderbarnet ditt dekket sine grunnleggende behov. Men noen ganger ønsker vi alle å strekke oss forbi «det grunnleggende» - vi ønsker å benytte muligheten til å velsigne fadderbarnet vårt og møte de unike behovene barnet eller familien deres har. Med valgfrie pengegaver gir vi deg muligheten til å gi det lille ekstra.

Slik gjør du:

Sett inn gaven din på Compassions kontonummer: 1430.08.24766 eller vipps oss på 14993 Merk betalingen med navnet ditt eller barnets Compassion-nummer + hva slags gave det gjelder.
For eksempel: XX012345678 bursdagsgave.

Tusen takk!

Bursdagsgave

En unik og alderstilpasset gave til fadderbarnet ditt, utvalgt ved hjelp av familien og de ansatte ved senteret. Vi anbefaler å gi en sum på mellom 100 og 900 kroner i bursdagsgave.

Individuell gave

De ansatte ved senteret undersøker og prater med fadderbarnet ditt for å identifisere hva barnet trenger mest. Du kan gi mellom 100 og 900 kroner i individuell gave per år.

Familiegave

Gaven blir brukt til å møte hele familiens spesifikke behov, inkludert eventuelle søsken av fadderbarnet ditt. Familiegaver kan ligge på mellom 250 og 9.000 kroner per år.

Prosjektgave

En gave til Compassion-senteret der fadderbarnet ditt er med vil forvaltes slik at alle barna i prosjektet får glede av det. En prosjektgave kan ligge på mellom 900 og 18.000 kroner per år.

Denne siden bruker cookies Les mer