Gi en gave

Gled fadderbarnet ditt med en pengegave

Gjennom det månedlige fadderbidraget du gir, får fadderbarnet ditt dekket sine grunnleggende behov. Men noen ganger ønsker vi alle å strekke oss forbi «det grunnleggende» - vi ønsker å benytte muligheten til å velsigne fadderbarnet vårt og møte de unike behovene barnet eller familien deres har. Med valgfrie pengegaver gir vi deg muligheten til å gi det lille ekstra.

Slik gjør du:

Sett inn gaven din på Compassions kontonummer: 3207.40.58484. eller vipps oss på 14993 Merk betalingen med navnet ditt eller barnets Compassion-nummer + hva slags gave det gjelder.
For eksempel: XX012345678 bursdagsgave.

Tusen takk!

Bursdagsgave

En unik og alderstilpasset gave til fadderbarnet ditt, utvalgt ved hjelp av familien og de ansatte ved senteret. Vi anbefaler å gi en sum på mellom 200 og 900 kroner i bursdagsgave.

Individuell gave

De ansatte ved senteret undersøker og prater med fadderbarnet ditt for å identifisere hva barnet trenger mest. Du kan gi mellom 200 og 900 kroner i individuell gave én gang per år.

Familiegave

Gaven blir brukt til å møte hele familiens spesifikke behov, inkludert eventuelle søsken av fadderbarnet ditt. Familiegaver kan ligge på mellom 300 og 9.000 kroner én gang per år.

Gave til senteret

En gave til Compassion-senteret der fadderbarnet ditt er med vil forvaltes slik at alle barna i senteret får glede av det. En gave til senteret kan ligge på mellom 600 og 100.000 kroner én gang per år.

Denne siden bruker cookies Les mer