Livsforvandlende Brev

1 juli 2021

Fadderskap

Fortunes brev fra fadderen sin gav ikke bare familien glede, det transformerte livet deres.

Familien bad om at Fortune skulle få et brev fra fadderen sin. Til slutt kom bønnesvaret. Senteret informerte Tsokewo, Fortunes far, at det hadde kommet et brev. Selv om han var trøtt etter en lang arbeidsdag på gården, kom kreftene tilbake da han i spenning løp til senteret sammen med Fortune. Fortune sier; “Jeg var så full av glede, og jeg sa; Takk Jesus! Fadderen min husker meg og har sendt meg et brev.”

Web_Version-CC-TG040800038-PhotojournalistChoice-08.jpg

Hjemme feiret hele familien at hun hadde fått brev. Tsokewo sier; “Den kvelden kunne jeg se gleden i min kones øyne. Hun blir sjeldent glad for ting. Hun var i ganske dårlig humør den dagen, fordi jeg hadde fortalt henne vi måtte arbeide på gården neste dag og hun ikke ville ha tid til å handle matvarer. Men etter vi fikk brevet ble hun full av glede, og glemte helt bort morgendagens utfordring. Neste dag ble hun med på arbeid på gården, uten å surmule.”

Web_Version-CC-TG040800038-PhotojournalistChoice-14.jpg

En fadders brev er en skatt for et barn i Tsihinou. Og familien involverer seg i korrespondansen. Barn vil ofte bære brevene med seg. Tonton, som jobber på senteret sier; “Brev representerer velstand på vårt senter. De er et tegn på kjærlighet. Når brev blir forsinket, kommer foreldrene til senteret for å spørre etter dem. For disse foreldrene betyr et brev fra barnets fadder, at fadderen fortsatt tenker på barnet og familien deres.” Fortune hadde ventet i nesten ett år på sitt første brev. Hun sier derfor; “Jeg hadde begynt å lure på om fadderen min hadde glemt meg.”

Takket være evangeliet fadderen hadde delt gjennom brevet sitt, valgte Fortunes foreldre å bli kristne.

Fortune er så takknemlig til sponsoren sin og sier; “Jeg vil takke fadderen min for at hun ikke glemte meg. Jeg er så glad i henne og brevene hun sender.”

Web_Version-CC-TG040800038-PhotojournalistChoice-01.jpg

Siste innlegg om fadderskap

Skolen som overlevde jordskjelvet

14 september 2021

"Hvis denne jobben ikke hadde blitt gjort ordentlig i 2017, ville vi sannsynligvis blitt nødt til å bygge opp dette klasserommet på nytt nå." - sa Danielle Kettunen, kriseberedskapsspesialist, Compassion.

Jordskjelvet på Haiti

25 augusti 2021

Et forferdelig jordskjelv og en tropisk storm har herjet i et område på Haiti hvor Compassion har mer enn 17.000 fadderbarn i 46 senter.

Gjenforent Etter Folkemord

22 juli 2021 Fadderskap

Christian ble gjenforent med familien sin etter 26 år. Takket være et vitnesbyrd delt i en Compassion-blogg. Christian er en overlever av folkemordet i Rwanda i 1994 mot Tutsiene. Han var baby da hjemmet hans ble ødelagt. Nå 28 år gammel, har han funnet familien sin igjen.

Denne siden bruker cookies Les mer