Livsforvandlende Brev

1 juli 2021

Fadderskap

Fortunes brev fra fadderen sin gav ikke bare familien glede, det transformerte livet deres.

Familien bad om at Fortune skulle få et brev fra fadderen sin. Til slutt kom bønnesvaret. Senteret informerte Tsokewo, Fortunes far, at det hadde kommet et brev. Selv om han var trøtt etter en lang arbeidsdag på gården, kom kreftene tilbake da han i spenning løp til senteret sammen med Fortune. Fortune sier; “Jeg var så full av glede, og jeg sa; Takk Jesus! Fadderen min husker meg og har sendt meg et brev.”

Web_Version-CC-TG040800038-PhotojournalistChoice-08.jpg

Hjemme feiret hele familien at hun hadde fått brev. Tsokewo sier; “Den kvelden kunne jeg se gleden i min kones øyne. Hun blir sjeldent glad for ting. Hun var i ganske dårlig humør den dagen, fordi jeg hadde fortalt henne vi måtte arbeide på gården neste dag og hun ikke ville ha tid til å handle matvarer. Men etter vi fikk brevet ble hun full av glede, og glemte helt bort morgendagens utfordring. Neste dag ble hun med på arbeid på gården, uten å surmule.”

Web_Version-CC-TG040800038-PhotojournalistChoice-14.jpg

En fadders brev er en skatt for et barn i Tsihinou. Og familien involverer seg i korrespondansen. Barn vil ofte bære brevene med seg. Tonton, som jobber på senteret sier; “Brev representerer velstand på vårt senter. De er et tegn på kjærlighet. Når brev blir forsinket, kommer foreldrene til senteret for å spørre etter dem. For disse foreldrene betyr et brev fra barnets fadder, at fadderen fortsatt tenker på barnet og familien deres.” Fortune hadde ventet i nesten ett år på sitt første brev. Hun sier derfor; “Jeg hadde begynt å lure på om fadderen min hadde glemt meg.”

Takket være evangeliet fadderen hadde delt gjennom brevet sitt, valgte Fortunes foreldre å bli kristne.

Fortune er så takknemlig til sponsoren sin og sier; “Jeg vil takke fadderen min for at hun ikke glemte meg. Jeg er så glad i henne og brevene hun sender.”

Web_Version-CC-TG040800038-PhotojournalistChoice-01.jpg

Siste innlegg om fadderskap

Everett Swanson - Starten for Compassion

11 januari 2022 Video

Takket være et medmenneskes hjerte og drivkraft, ble frøet til fadderbarnorganisasjonen Compassion sådd for ca 70 år siden.  

Jul i Brasil

13 december 2021

På grunn av avstandsrestriksjoner har Compassion-senterene i Brasil måtte endre på juleplanene sine. De har vært kreative for å sikre barnas juleglede på tross av utfordringene. 

"Barn blir så glade for å få julegaver. Nysgjerrige forter de de seg med å åpne gaven for å se hva som gjemmer seg under papiret. For noen av dem er det den eneste gaven de får i løpet av året." - Alessandra, centerleder

Christian Ingebrigtsen

27 november 2021 Video

Det er mer enn bare penger til de fattige. Det er omsorg og oppfølging gjennom hele oppveksten. Og det er det som kan forandre verden til et bedre sted.

Denne siden bruker cookies Les mer