Den Dominikanske Republikk

Den dominikanske republikk okkuperer de østlige til tredjeedeler av øya Hispaniola, som den deler med Haiti. Det har et tropisk klima, menn fuktige, helårs vindvind holder temperaturer mellom 72 ° og 83 ° Fahrenheit.

Nesten 90 prosent dominerende bor i landlige steder der arbeidsledigheten er høy og underernæringen er utbredt. En familier kosthold inneholder hovedsakelig av ris, bønner og fisk. Spansk er det offisielle språket, og katolisismen er statsreligionen.

I 1492 oppdaget Columbus Hispaniola, og øya ble sentrum for spansk styre i Vestindia. Snart ble urfolket utslettet, og slaver ble brakt fra Afrika for å befolke øya. Etterkommerne til disse slavene utgjør mesteparten av befolkningen i dag. Jeg tre århundrer ble Hispaniola styrt av Spania, skrevet av Frankrike. I 1804 vant øya uavhengighet som republikken Haiti. Førti år senere gjorde de østlige til tredjedeler av øya opprør og dannet den Dominikanske republikk. Bortsett fra en kort periode med annektering til Spania, den Dominikanske republikk var uavhengig siden gjengen.

Denne siden bruker cookies Les mer