Liv som forvandler liv

I denne videoen får du møte Christy, Kevin & Alice. Christy og Kevin har vært faddere til Alice i Kenya siden 2008. Vi håper du vil bli oppmuntret av historien deres.

Å være fadder for et barn er en kraftfull og effektiv måte å bekjempe fattigdom på. Det er ikke en rask løsning, men et langsiktig arbeid.

Men behovene vokser. Verdensbanken rapporterer at halvparten av verdens 75 fattigste land nå opplever et økende inntektsgap til de rikeste økonomiene for første gang i dette århundret, noe som markerer en historisk vending.

Ifølge rapporten har gapet i inntektsvekst per capita mellom de fattigste og rikeste landene økt i løpet av de siste fem årene.

Du og jeg kan ikke forandre hele verden, men vi kan forandre hele verden for ett barn.

Kunne du tenke deg å ta enda et barn under dine vinger?

Hvis du vil bli fadder for enda et barn, følg instruksjonene nedenfor.

1. Fyll ut ditt navn og epost

2. Klikk på send

3. Klar! Vi velger det barnet som har ventet lengst på å få en fadder og sender deg en velkomstpakke via epost.

Jeg vil bli fadder til enda et barn

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Ønsker du å velge barn selv, klikk her:

Jeg vil bli fadder

Visste du at Compassions grunnlegger hadde røtter i Skandinavia?

Everett Swanson, en evangelist fra Chicago, hvis foreldre Emil og Emma emigrerte fra Småland i Sverige på slutten av 1800-tallet. Everett var i sin tur gift med Miriam, hvis foreldre emigrerte fra Norge. Everett Swanson reiste fra Chicago til Sør-Korea under Koreakrigen for å tale og synge for de amerikanske troppene. Men oppdraget hans skulle bli større enn som så. En morgen så Everett noen renovasjonsarbeidere plukke opp hauger med det han trodde var filler. Han gikk nysgjerrig bort til lastebilen for å ta en nærmere titt, og til sin forskrekkelse så han at «haugene» ikke bare var filler. Det var frosne små kropper - barn som hadde dødd på gaten i løpet av natten.

Everett kom også i kontakt med hundrevis av foreldreløse barn som hadde mistet foreldrene sine og nå levde alene på gata. Han kunne ikke vende ryggen til disse barna, og lovte å finne en måte å hjelpe dem på.

Everett Swanson_143.jpg

Takket være et medmenneskes hjerte og drivkraft ble frøet til fadderbarneorganisasjonen Compassion sådd for mer enn 70 år siden.

Du er en viktig del av dette arbeidet!

Ditt engasjement, sammen med andre faddere, gjør at vi nå til sammen hjelper 2,3 millioner barn i 29 land.

Denne siden bruker cookies Les mer