Avsnitt 100 - Anders Petter Sjödin

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Dagens gjest i Martinson Möter er presten, forfatteren, misjonæren og kirkeplanteren Anders Petter Sjödin. Anders forteller om sin ivrige leting, brevvekslingen med Vilhelm Moberg, sine Indiana Jones-drømmer og visjonen om å «utnytte tiden på jorden». Klatre opp verdens høyeste fjell, gå til verdens laveste punkt, til verdens lengste elv og bestig verdens høyeste bygning. Til slutt fant Gud ham på farten.

Anders gir oss en spennende liste med jobber som hestefrisør, pelsgjeter, kirkegårdsarbeider, solcellebygger i Sunny California, vindusvasker etc. Studerer til å bli prest, møtet med John Wimber og Vineyard-bevegelsen, Oasis-bevegelsen, menighetstjenester og plantearbeidet for å bygge opp Öjersjö kirke fra bunnen av. Menigheten mottok prisen «Årets menighet» på Dagengalan 2021. Gå ikke glipp av en flott invitasjon til oss alle på slutten av denne fine episoden. Dette er Anders Petter Sjödin.

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer