Avsnitt 101 - Pamela Sjödin-Campbell

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Dere er alle velkommen til en episode som skiller seg ut. Det er en opprivende historie om en dypt dysfunksjonell familie og en ødelagt barndom med blåmerker og blod, men også om den enorme kraften til tilgivelse, forsoning og frelse.

Dagens gjest er ingen ringere enn Pamela Sjödin-Campbell som blant annet er autorisert psykoterapeut med spesialisering i ekteskaps- og familieterapi.

Pamelas historie kan virkelig både opprøre og røre, men samtidig er hun så inderlig håpefull og glad i livet, så denne episoden kommer også med stor varme. Fra elendighet i California til misjonær i Tanzania, via kjærlighet i Sverige og nyvunnet tro i Hellas. Pamela har levd flere liv, sier hun.

Avslutningsvis gir hun oss strålende argumenter for hvordan vi alle bør utrydde fattigdom i vår verden og hun har selv sett hvordan hjelp når de som trenger det mest og best. Gratulerer til dere som har denne delen foran dere!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer