Avsnitt 102- Getu Ayalew

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Å bli overkjørt av en kjærlig dampvals.

Slik vil jeg beskrive møtet med mannen hvis heroiske oppdrag rystet meg til kjernen i flere dager etterpå. Jeg er ikke lett imponert over titler og stillinger, men leter stadig etter historier om handlingskraftige menn og kvinner som får ting gjort. Jeg som du vil høre om ord og handlinger som går hånd i hånd.

Velkommen til en sjokkerende episode om nettopp det. Et møte med en mann som villig har latt seg torturere og fengsle for sin tro for å kunne vende tilbake til å bygge den underjordiske kirken i landet sitt Etiopia.

En mann som blir hyllet av andre som en apostel i nasjonen, men ydmykt vifter bort de store ordene og peker på Guds rike og på Jesu tjeneste overfor de fattige, flyktningene og farløse. Nå leder han hele pinsebevegelsen i Etiopia med over seks millioner medlemmer.

Mine venner, dagens gjest er pastor Getu Ayalew. Getu har stått side om side med Compassion i Etiopia siden starten for nesten 30 år siden. Nå er det over 545 sentre som hjelper mer enn 128 000 sponsede barn og Getu lengter etter å hjelpe enda flere!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer