Avsnitt 103 - Kemi Mesafint

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Kjære lyttere, hjertelig velkommen til en ny Martinson Møter den inderlige og inderlige rapperen Kemi fra Etiopia.

Hans fulle navn er Kumneger Mesafint og hans dramatiske livshistorie begynner i Addis Abeba med at faren forlater den lille familien da Kemi bare er to år gammel.

Kjemi snakker derfor ikke bare om å utrydde barns akutte sult, men også tankegangen om selve fattigdommen, som tenner hele sjelen på lang sikt. Han er vertskap for radioprogrammet «Frid» som snakker om mental helse hver uke og når over fire millioner lyttere, han har et TV-program og er en veldig dyktig hiphop-artist.

De kaller ham pioneren fordi albumet hans var det første Gospel-Rap-albumet i landet. Kanskje den eneste i nabolaget hans, han studerte for en bachelorgrad fra Jimma University, og han jobber nå ved Compassion i en tjeneste han sier ble gitt til ham av Gud – for å frigjøre barn fra fattigdom i Jesu navn.

Uten å ha en far selv, har Kemi nå to vakre døtre sammen med kona Betsy, som er utdannet sykepleier og også tidligere fadderbarn gjennom Compassion. Dette er en klok og kreativ fyr som lar ingen være urørt verken med sin historie eller musikk!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer