Avsnitt 105 - Sveinung Hølmebakk

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Podcasten eksisterer rett og slett for å spre denne informasjonen og vi har vært i Sverige i snart tre år og nå starter vi endelig opp podcasten i Norge! Hjertelig velkommen til alle norske lyttere! Det er nok av episoder å ta igjen hvis du vil.

Først ut i begge våre land er tenoren Sveinung Hølmebakk som har laget musikk og gitt ut plater i over 20 år og han er en syngende komiker med nydelig stemme, nærmest operasanger og dyktig pianist og har vært musikalsk toastmaster på både Dronningen og Hans Majestet Kong Harald sin 70-årsdag. Han har minst tretten plater i sekken og har skrevet to bøker om humor.

I dagens Martinson Möter får du høre om trekkspill og barndommens syngende familie, om den 17 år lange flittige turneen sammen med de nordiske tenorene og glade dager, men også den usynlige, smertefulle prisen av å jobbe for hardt. Nå for tiden gjør han kun tre turneer i året. Sveinung er en av artistene som dro til Nashville USA for å spille inn oppfølgeren til «Minns du sangen» som skal hete «Alle tiders sanger» og hans bidrag var avgjørende for mange, spesielt meg. Jeg forteller ham om hvordan sangen hans: «Du kan si alt til Jesus» falt inn i livet mitt som en kjærlig sjelesorg og han forteller oss hvordan sangen ble til. Deretter beskriver han med stor overbevisning hvordan musikken har en dypere forbindelse med Gud og i tårer maler han deretter bildet av hvordan han gjennom sangene knytter seg til sin far som har Alzheimers og hvordan notene og ordene fortsatt forener og trøster dem begge to.

Han skriver for tiden musikalske arrangementer som har som mål og oppdrag å få hele kirken til å synge igjen. Før vi avslutter podcasten gir Sveinung oss i den vestlige verden en skikkelig utfordring til å være med i redningsarbeidet for alle de minste, og er du ikke kjent med Compassion sitt arbeid, mener han at det er på tide nå!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer