Avsnitt 106 - Anne-Jorid Ahgnell

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Her kommer en Martinson Møter fra Compassion til både Sverige og Norge!

En episode med sangeren, pastoren, musikeren og låtskriveren Anne-Jorid Ahgnell, som vokste opp på farens vekkelsesmøter i Norge og sang seg gjennom tenårene, og var med på å endre «hatte-trenden» i Sarpsborg. Flyttet til Sverige for bibelskoleårene og fant kjærligheten i bassisten Lasse og det ble mange CD-er og TV med "Minnes du sangen".

Sammen bygde de drømmehuset med både tårn og havutsikt i Norge og Anne Jorid tar oss med på en reise hvor hun ble stum for en stund og nesten endret jobbtittelen til gartner og hva det kan gjøre med ens sjel og hvordan tonen kom sakte tilbake og dermed også kallet til menighetstjeneste og fornyelsesarbeidet som nå pågår i Smyrnakyrkan i Göteborg og flyttingen som vil skje til Frihamskyrkan i løpet av sommeren som kommer.

Anne-Jorid er en av heltene som satt i det første styret i Compassion Norden og hun gir oss mange grunner til å fortsette å drømme for «disse mine minste»s skyld!

Velkommen til en fantastisk episode!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer