Avsnitt 107 - Micke Fhinn

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Hjertelig velkommen til en varm, inderlig og oppriktig Martinson Møter.

Micke Fhinn har lenge vært lovsangslederen med de mange sangene og det poetiske språket. Han er en av Sveriges mest meritterte lovsangsledere og flere av sangene hans tilhører lovsangsskatten i Sverige. 

Her får vi følge ham til oppveksten i Insjön og bestemor og bestefars Finnviken. Ishockeydrømmene, sykdomstidene, ungdomsgruppen i Insjöns Frikyrka, musikkens inntog i Mickes liv og hvordan Gud trådde inn med et katedralkall der det viser seg at Gud ville bruke Micke til å bygge lovsangstempler av troende over hele nasjonen.

Micke tar oss med til det avgjørende øyeblikket av overgivelse med Gud i hytta og forteller oss deretter om flyttingen til Stockholm, Bromma folkhögskola, kirkeplanting, sykdomstider, Östmission, Blidö Bibelskola - Levende steiner, prosessen med å skape albumet – En dag i september, hvordan han møtte kona Åsa, platene og epoken med Frizon-festivalene. Sammen med et lovsangskollektiv som heter Noise Village, ga han og Åsa ut flere sanger og den første het: Jeg vil følge Jesus!

Micke forteller også åpent og modig om den vanskelige tiden i 2018 og sykdomsperioden som fulgte med både angst og psykiske lidelser. Vi er overbevist om at historien hans kan gi både innsikt, trøst og tillit til Gud gjennom stormene. Avslutningsvis gir han oss sine viktige tanker om hvordan verden skal forvandles, liv skal reddes, barn skal settes fri og Gud herliggjøres! 

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer