Avsnitt 108 - Frida Park

Velkommen til Martinson Möter, din venn i eteren, en podkast som ønsker å være en stemme for tro, trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen www.compassion.no

Dagens gjest er Frida Park, en svensk bilentusiast fra Vallentuna som bor i Insjön i Leksand. Hun ble journalist i avisen Dagen etter å ha skrevet spalter som en ivrig, dialogdrevet og til tider konservativ samfunnsanalytiker i Falukuriren. 

Frida viker ikke unna vanskelige temaer, men ser det som sin plikt å bringe dialogen videre. Hun tåler å bli utfordret og oppfattes av sine kolleger som "helt uredd på en befriende måte". 

De siste årene har hun også vært opinionsredaktør i Dagen og programleder for podcasten Snacksaligt sammen med Felicia Ferreira. I tillegg til å pusse opp hus med mannen sin, har hun tegning og maling som hobby og lytter gjerne til Lauren Daigle. Hun spiser også jevnlig lunsj med ulike dissidenter. 

Dette er en herlig, inderlig og fartsfylt episode som vil inspirere mange og gi litt mer informasjon om personen bak den fartsfylte pennen!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer