Avsnitt 110 - Egil Svartdahl

Dagens Martinson Möter er en ekte Compassion-episode fylt med smittende latter, men også noen tårer. Denne mannen er ikke bare nær sine egne følelser, men han har også en fortryllende evne til å hjelpe oss andre til å tørre å åpne opp og dele det som er i våre hjerter.

Egil Svartdahl er hele Norges egen TV-pastor, men han er også skribent, foredragsholder og mangeårig lokalprest i Filadelfiakirken Oslo og Kristiansand. Han er født i Drammen, Sarpsborg og er utdannet konditor. Han falt for kona Turid som tenåring og de har vært sammen siden.

I dagens episode tar Egil oss med til barndommens fullstendig avgjørende leir, hvor han fikk en siste sjanse av leirsjefen før han skulle sendes hjem. Han kaller anledningen «nådens dag» fordi det var dagen han fikk et livsforandrende møte med Gud.

I over tretti år nå har han jobbet med TV i Norge og skapt moderne kristen mediehistorie med mange lange serier og episoder som presenterer folket, brytekampen, spørsmålene om livet, tro, trøst og tillit. Til tross for alle seertall og strålende resultater, har ikke TV-jobben vært en selvfølge i det hele tatt og Egil forteller om dypt dramatiske avgjørelser om kursendring midt i suksessen. Eller kanskje på grunn av suksessen.

Han forteller også om lykken med å kunne spille inn Nashville-programmet «Alle Tiders Sanger», som allerede har blitt en stor hit blant seere i Norge og som snart også blir mulig å se i Sverige. Han gir oss solide tips om hvordan vi kan være med på å utrydde fattigdom i verden og han snakker med stor varme om Compassions arbeid. Til slutt leser han selvfølgelig Herrens velsignelse over oss.

Kjære lyttere, jeg er så glad, stolt, rørt og takknemlig for å dele denne episode med dere. Her har du ingen ringere enn vår helt egen Egil Svartdahl!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer