Avsnitt 111 - Malin Aronsson

Hjertelig velkommen til alle kjære lyttere i Norge og Sverige! Her kommer en Martinson Möter fra Compassion med fart, latter og opp-tempo livshistorier. 

Malin Aronsson er en ekstremt raskttenkende og sprudlende, men oppmerksom journalist, også en verdsatt spaltist, pastor og programleder for intervjupodcasten Dagens människa som dere alle burde høre på.

Hun er en modig forfatter av den selvavslørende og morsomme boken «Kristungen» som handler om hennes barndom. Historien om farens likhet med fantombildene på Palme-morderen er hysterisk morsom! Vi har imidlertid ikke tid til å snakke om resten av boken i denne podcasten fordi det er så mange andre spennende ting i livet til Malin.

Som ung hadde hun en drøm om å bli journalist på Kaggeholm og gikk glipp av søket, men gikk likevel inn på rektorkontoret i samme øyeblikk som skolen fikk en kansellering. Vennene hennes kjenner ingen som kan vise frem et slikt majestetisk rekvisita-stash overfylt med utkledningsklær og parykker, og hun forklarer litt om Dronning Silvia-øyeblikkene sine.

Hun forteller også om prestekallet og Centrumkyrkan i Sundbyberg, opphavet til det som ble Linas Matkasse, hennes fargerike klesvalg, kjærligheten til en gul Fiat, familiens transformative reise til Kenya og hva en slik tur gjør dypt med hjertet. 

Hun slår et fint slag for Compassion sine fadderaktiviteter og snakker om et av hennes fadderbarn som heter Brian, som bor i Kenya.

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer