Avsnitt 112 - Martin Daland

Velkommen alle kjære lyttere i Norge og Sverige! Her kommer et spennende Martinson möter med pastor, teolog og sosiolog Martin Daland, som er daglig leder i Skjaergårdsstiftelsen. 

Han forteller om oppveksten i barndommens bedehus og hvordan du kan slippe unna anafylaktisk sjokk hvis du er allergisk mot nøtter. Som ung drømte han om å ha samme frisyre som Michael W Smith, men til tross for bildeforslag var frisørens forsøk tilsynelatende en stor fiasko.

Martin tar oss også med til den dypt dramatiske og livstruende ulykken som han og Maria var involvert i som nygifte. Hvordan den anledningen påvirket og bestemte en sterk kursendring i enda tydeligere retning mot Gud og dypere mening for resten av livet fremover.

Martin forteller deretter engasjert om hva Skjaergårdsstiftelsen har og kan (for øvrig er stiftelsen og Martin jevngamle) bety på alle sine store og godt besøkte festivaler for alle aldre, musikkstiler og det tydelige Jesusfokuset som formidles der. Stikkordene for alt deres arbeid er: Nær Jesus, inkluderende, samlende og inspirerende.

Han avslutter med historien om den utsolgte lovsangskonserten i Kristiansand og den påfølgende fisketuren med Michael W Smith i strålende aprilsola, imidlertid får vi aldri vite om han avslører frisørbesøket sitt eller ikke.

Som en finale forklarer Martin hjertelig om det lange, tette og varme samarbeidet som Skjaergårds og Compassion Norway og også Skjærgårdsfestivalen her i Sverige har og hvorfor fokuset på frihet for fadderbarn er så viktig og avgjørende i deres arbeid.

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer