Avsnitt 113 - Evie Tornqvist-Karlsson

Kjære alle dere som lytter til Martinson Möter!

I dag byr vi på en powerpodcast litt utenom det vanlige. Her er en gjest som vi lenge har gledet oss til å sette oss ned med: Evelyn Astrid Törnqvist Karlsson er kanskje bedre kjent som vår nordiske sangfugl Evie. 

For meg ble dette et sterkt og magisk møte med stort alvor, mye latter, smittende glede, men også tårer og takknemlighet. Det er sjelden jeg blir så berørt av et podkastopptak som i møtet med dette Jesus-sentrerte mennesket.

Evie tar oss med til familien og den dype fromme arven i Norge, oppveksten i New Jersey, gjennombruddet i norsk TV og møtet med både Gud og kjærligheten på den svenske sommerkonferansen Nyhem. En komp-pianist som heter Per Olof Nils Carlsson med C. Han har vært hennes ektemann og beste venn siden 1979, og har lenge vært kjent som Pelle Karlsson med K. 

Hun forteller også om The Palermo Brothers som formidlet både kontakt og kontrakt med Word Records og opprettet kontakt med Billy Grahams arbeid, noe som førte til hele ni år med evangeliseringskampanjer rundt om i verden. Noe som er så vakkert og viktig, er at Evie ikke en eneste gang snakker om sitt yrkesliv som en karriere, men utelukkende som et kall og en tjeneste for Gud, med Guds kjærlighet til alle gjennom Jesus som den underliggende drivkraften. 

Gjennom alle år, nominasjoner og priser. Vi snakker også om Alla Tider Sånger og den felles gleden vi fikk dele med så mange artister, solister og lovsangsledere i Nashville. Programmet er nå delvis sendt på NRK og snart på SVT under tittelen "Saliga sånger från Nashville" og blir tilgjengelig på TBNPlay høsten 2023.

 Før vi avslutter podcasten, blir hun spurt om hvordan hun kan redde verden, og svaret er ikke bare utfordrende, men også veldig hjertevarmende.

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer