Avsnitt 114 - David André Östby

Kjære alle dere som lytter til Martinson Möter!

David André Östby er en av Norges talentfulle sangere, låtskrivere og lovsangsledere, og han har vært den kreative pastor i Filadefiakyrkan Oslo i mange år. I 20 år har han skrevet låter, gitt ut musikk og turnert i Skandinavia. Men som 16-åring var han en sjenert gutt som etter oppmuntring endelig våget å lede lovsang i den store kirken. Nå med et stort antall sanger og plater bak seg, blir han med og leder hele det økumeniske nettverket lovsang.no, som samler over tusen sultne tilbedere hvert år.

Han innrømmer at han elsker alt som er nostalgisk. Han sliter med å kaste ting og sparer derfor på alt. Han ler mye av Fleksnes, Olsen-gjengen og Mr. Bean. Det har hendt at han kjøpte 2-3 eksemplarer av den samme boken som han syntes var så spennende, men likevel glemte at han allerede kjøpt den og hadde sannsynligvis ikke hatt tid til å lese den ennå.

Han forteller oss hvordan sangen «Alle Dine dager (velsignet)» til sønnens konfirmasjon ble til. David deler også åpenhjertig om den vanskelige tiden for fire år siden da alt ble svart og sangen «You say» av Lauren Daigle ble en lovsangslivbøye som talte inn i livet hans og som nå fortsetter å gi himmelsk håp.

David André har gitt ut over 150 sanger de siste 20 årene med mer enn 30 millioner streams. Hvis du ikke vet hvem han er, vil du høre litt fra hjertet hans i denne podcasten og du kjenner sikkert til flere av låtene hans. Bare i Sverige har han jobbet tett med svensker som Josefina Gniste, Pingst, Alfred Nygren, Micke Fhinn og Ida Möller. Og han har vært med på å skrive låter som "Your faithfulness", "Let Every Heart", "Lord We Will Give You Glory" og "I know what thoughts".

Vi i Martinson Möter er så glade for denne fine mannen og hans varme hjerte som så lenge og så tydelig slår for Compassion-barn og deres beste.

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer