Avsnitt 115 - Caroline Johansson

Kjære alle dere som lytter til Martinson Möter!

Når Mattias gjør en episode med Martinson Möter er det gjerne temaer hvor han selv har lite innsikt (og dermed lite kontroll), men dagens live-podcast ble spilt inn foran et publikum på New Wines sommerkonferanse 2023 og handler om skandinaviske smykker. Ikke et område Mattias mestrer ennå. Det gjør imidlertid gjesten. Caroline Johansson er både grunnlegger og designer av merket Zoe Hoop, som har fått stor oppmerksomhet og jubel fra TV, aviser og motemagasiner siden oppstarten i 2019.

Vi hører om den spennende livsreisen Caroline har tatt. Oppveksten og Uppsala, Örnsköldsvik og en bedende bestemor, familiens avgjørende Guds inngripen på et helbredelsesmøte i Frelsesarmeen Uppsala. Vi spør om dagsskjemaet dagen før magasinet Vanity Fair ringte med et gledelig overraskelsesspørsmål i begynnelsen av 2021. De ønsket å inkludere The Shepherd's Cross (Herdekorset) i aprilutgaven deres og når da britiske VOGUE tok kontakt etter en måned eller så det overgikk alle forventninger.

Vi får også følge med på veien dit, som er kantet av både utbrenthet, tårer og tvil, men også forbønn, påkallelser fra Gud og retningsvisende bekreftelser underveis. Med sitt arbeid i Zoe Hoop ønsker Caroline virkelig å hjelpe utviklingslandene og alle ansatte i Nord-Thailand med rettferdige lønninger og gode arbeidsforhold. Hun understreker behovet for at hver enkelt av oss bidrar der vi kan og er Guds praktiske hender og føtter. Hun har sett Compassions arbeid på nært hold og vet hvilken forskjell det gjør.

Hvis du vil, kan du handle med koden "Compassion" på Zoe Hoops hjemmeside, da går 20 % av beløpet til Compassions arbeid. Takk Zoe Hoop!

Velkommen til en spennende episode!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer