Avsnitt 116 - Jason Duncan

Velkommen til Martinson Möter, en podcast drevet av fadderorganisasjonen Compassion!

I dag ønsker vi deg velkommen til en live-podcast tatt opp med et publikum på Vineyard Swedens sommerleir 2023 i Nyhem. Du vil få møte en inderlig og klok pastor ved navn Jason Duncan fra Wilmore Kentucky. Historiene han deler er fulle av action, familiedrama, farens alkoholisme, befrielse og familiefrelse, og til slutt historien om vekkelsen på Asbury.

Jason er Vineyard-pastoren som fikk en uvanlig telefonsamtale midt under et personalmøte tirsdag 8. februar 2023. "Det ser ut til at det er vekkelse på skolen, kan du komme hit?" Teamet dro direkte til Asbury Theological Seminary, altså metodistseminaret der Jason selv har studert tidligere. Vel fremme var det vanskelig å reise hjem.

Det som så skjer på Asbury de følgende ukene kan ikke kalles annet enn en vekkelsesbølge med noen ganger dramatiske omvendelser, dåp og spontan studentledet tilbedelse som pågikk nesten døgnet rundt. Ingen søkelys, innleide stjerner eller spesielt salvede predikanter, men hele tiden bare enkle historier om Jesus og hans forvandlende kjærlighet. Undervisningen er avlyst, salen er fylt med hundrevis av elever, ingen vil hjem, køene for å komme inn er kilometerlange, hotellene i den lille byen er fullbooket og ordførerens tall på besøkstall er nå over. 70 000. 

Jason og forbønnsteamet hans jobber konstant som både et pastoral omsorgs- og veiledningsteam midt i denne intense utgytelsen av Åndens kraft og Jesu håndgripelige nærvær. Dette mine venner er moderne kirkehistorie!

Jason kjenner Compassion sitt arbeid godt og gir oss gode råd om hvordan vi kan bekjempe fattigdom!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer