Avsnitt 117 - Kristin Minde

I dag ønsker vi hjertelig velkommen til et Martinson Möter med den norske Singer/Songwriteren, sangeren og låtskriveren Kristin Minde. 

Vi hører om alt fra barndommens pianospill og sang med pappa på Frekhaug nord for Bergen, til ungdomsturné med jentegjengen Nardus og musikktrening og gripende møter med mennesker i største nød på turneen på flyktningmottak rundt om i landet. Kristins to siste album er hver side av samme mynt og heter «Alle slags dager del 1 og del 2». Det handler om åpenhet og autentisitet om livets glade dager, men også om livets netter.

Kristin er småbarnsmor som tok med seg hele familien og laget en viktig musikkvideo i Mexico. Kanskje lite for å komme med en større erklæring ved å si "Her bygger vi broer mellom mennesker, i stedet for murer mellom folk." Hun spilte i «Lovsång på Logen» og sammen med Christian Ingebretsen skrev hun der den nyutgitte sangen: «In Your name».

Hun åpner døren for oss til det nye prosjektet med salmer og hun gir oss sine tanker om hvordan verden bør endres og forvandles ved å hjelpe ett liv om gangen!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer