Avsnitt 118 - Frida & Markus Torgeby

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som har som mål å være en stemme for tro, trøst og håp fra fadderorganisasjonen Compassion. Jeg er Martinson og i dag skal vi møte:

Markus og Frida Torgeby! De er på gjenvisitt i podcasten, og nå med en ny bok i bagasjen! Den heter " En plats på jorden " og er en strålende vakker bok som stiller spørsmålet: Hvilke steder og mennesker er viktige for deg? Markus og Frida forsøker å leve etter de svarene de har funnet og formet i løpet av sine 20 år sammen.

Frida Torgeby er fotoentusiasten som gikk på Mediagymnasiet og jobbet som pressefotograf i helger og somre. Deretter studerte hun på HDK og ble designer hos Volvo Cars etter å ha hatt en kunstutstilling som mildt sagt ble satt pris på. Hun ble headhuntet av verdensledende selskaper, men valgte i stedet å flytte til en liten hytte i Jämtland. Martinson Möter lurer på hvorfor? Hun har en stor forkjærlighet for skånske pepperkaker og visste nøyaktig hva sosial distansering innebar lenge før Corona kom.

Markus Torgeby er Öckerös egen skogsgutt som bodde i en hytte i skogen utenfor Järpen i nesten fem år og skrev en god bok om det. Frida og han fant hverandre, og sammen med barna flyttet de tilbake til Helgesjön i Jämtland i 2013. Markus er den som kan gå på Ica i sandaler og glemme hva han skulle kjøpe, men komme hjem en time senere og ha mange hyggelige samtaler.

Vi fortsetter rett og slett der vi avsluttet sist, og det blir en herlig samtale som du er velkommen til å lytte til.

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer