Avsnitt 119 - Paul Harcourt

Under New Wines store sommerkonferanse 2023 gjorde Martinson Möter flere live-podcaster. To av de engelske foredragsholderne tok seg god tid og ga virkelig sitt beste. 

Gjennom hele uken var også Compassion-ansatte til stede for å svare på spørsmål og hjelpe alle med å oppdage den store Compassion-familien og mulighetene for fadderskap. Vi vil gjerne oppfordre alle menigheter til å vurdere om Compassion kan være en god partner og passe inn i deres misjonsarbeid, ta kontakt med oss og la oss ta en prat!

Dagens gjest er ingen ringere enn Paul Harcourt, som har vært nasjonal leder og ambassadør for New Wine England i over 7 år. I podcasten ser han tilbake på en spennende og intens tid. I tillegg til sin lederrolle i NW har han vært sogneprest i All Saints' Woodford Wells i Nordøst-London, hvor han har vært siden 1995!

Han er matematiker i hjertet, elsker språk og har skrevet flere bøker.

Paul forteller inspirerende om de fem julegudstjenestene der han var utkledd som en Star Wars-stormtrooper, og om hvordan det har hendt at det har vært både levende esler og sauer på julegudstjenestene. Han forteller personlig og fra hjertet hvordan det er å ha barn med funksjonsvariasjoner og multiple funksjonshemninger, og hvilken viktig utfordring det har vært for både deres lokale menighet og hele New Wine-nettverket. For et vakkert eksempel å følge!

Avslutningsvis slår Paul et fantastisk slag for New Wine Englands mangeårige samarbeid med Compassion og hvordan vi mennesker sammen med Gud og sammen som Guds folk faktisk kan utrydde fattigdommen i verden!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer