Avsnitt 120 - Nicola Neal

Nå, kjære podkastlyttere. Her har dere noe inderlig og inspirerende å lytte til!

Under New Wines store sommerkonferanse 2023 gjorde Martinson Möter flere live-podcaster. To av de engelske gjestetalerne tok seg god tid og bød virkelig på seg selv. Gjennom hele uken var også Compassion-ansatte til stede for å svare på spørsmål og hjelpe alle med å oppdage den store Compassion-familien og alle mulighetene som fadderskap gir. Vi oppfordrer alle menigheter til å vurdere om Compassion kan være en god partner og passe inn i deres misjonsarbeid, ta kontakt med oss og la oss snakke om det!

Nicola Neal er en lidenskapelig forkjemper for rettferdighet, forfatter, predikant, grunnlegger og direktør for Every Life International, en organisasjon som arbeider med fattige i byer rundt om i verden. Etter å ha flyttet til Kampala med hele familien som følge av et kall fra Gud, bor Nicola nå i Storbritannia. Hun holder jevnlig foredrag på internasjonale konferanser, arrangementer og festivaler og har skrevet tre bøker. 

Hun brenner for det hun gjør, og denne podcasten er intet unntak. Nicola har to voksne barn, er gift med Simon og drikker for mye kaffe. Mottoet hennes er: forandrede mennesker forandrer liv.

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer