Avsnitt 121 - Lewi Bergrud

Kjære lyttere - Hjertelig velkommen til Martinson Møter, en podcast som varmer opp vinteren med brennende budskap og sprudlende gjester! 

Dagens gjest er en for Norge velkjent artist, musiker, sangskriver og initiativtaker til fenomenet: Salmer på Pub. Vi snakker om Lewi Bergrud! Dagens podkast er forhåndsinnspilt, men slippes nå når Lewi har jubileum og arrangerer storslått fest!

Dette er en samtale som flyr mellom det hellige og herlige til det sørgelige, smertefulle og trøstende. Musikkarrieren med flittig turnering, ekteskap og skilsmisse, barn, tapet av en elsket far og tilbakevending til et kristent kall. Hvordan han fant kjærligheten igjen og hvordan han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 8 år gammel. Han oppfordrer alle oss gutter til å tørre å snakke mer om følelser og mener selv at han skrev sanger til seg selv og med det kom han ut av en vanskelig periode.

Nå er det deres tur til å møte denne multikunstneren som snakker varmt for Compassions oppdrag å utrydde fattigdommen i verden!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer