Avsnitt 122 - Lennarth Hambre

Velkommen skal dere alle være til årets siste Martinson Möter, og som "le grand finale" byr vi på en spesielt spennende gjest. Med sin kokkeutdannelse har han i mange lange trofaste år rørt om i kirkens kjøkken og krydret den kristne samfunnssuppen med sine gaver av lederskap og kreativitet, og da han følte seg ferdig med det arbeidet, begynte han å bake ekte boller sammen med en av sine sønner og mange ansatte i Sveas Bakeri & Konditori i Kumla og fikk også den virksomheten til å heve. Vi sier varmt velkommen til Lennarth Hambre!

Med langt over 30 år i kirkens tjeneste som evangelist, menighetsplanter, pastor, forfatter og nasjonal leder for det samfunnet som kom til å kalles Evangeliske frikirken med bistandsarbeid i over 40 land, sitter Lennart på mange verdifulle erfaringer.

Han forteller om sin barndom og hva tapet av en far gjør med en. Han forteller om den økumeniske forbønnsorganisasjonen 'Be for Sverige' som blant annet arrangerte store Jesusmarsjer i Stockholm med over 10 000 deltakere over flere års tid. Han forteller uten omsvøp hvordan det var i 2006 da han gikk inn i veggen og hvordan søvnen forsvant på en natt og hvordan angsten tok over, men også hvilken fin hjelp han fikk og det enorme gjenklangen da han løftet på lokket og delte sine tanker i avisen Dagen.

I 2018 ga han ut boken 'Ledarskapets hantverk', og straks fikk han spørsmål om han kunne hjelpe bokforlaget Libris noen uker. Det viste seg å bli et opphold på mer enn 38 måneder og en periode som han er veldig takknemlig for. Lennart er glad i motorsykler, båten, bøker og sommerhytta i Askersund. Det er der han har alle sine biografier, og kona Kerstin har sitt drivhus.

Før vi avslutter vår fantastiske samtale, lyser det opp, og Lennart leverer kraftfullt noe som han brenner for i hjertet, og han deler sin lidenskap for hvordan vi kan utrydde fattigdommen i verden. La deg tenne av samme ild! Her har dere en av avisen Dagens lederskribenter, Lennarth Hambre!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer