Avsnitt 92 - Caleb Chapman

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Sommeren 2022 gikk Martinson Möter utenfor boksen. Helt. Vi gikk bananas og tok imot Gullbrannafestivalens spennende og skremmende forespørsel om å kjøre podcasten live med gjester og publikum. Slik kommer vi midt i høstrushet med sommerglede, levende publikum og fremfor alt - uklippede møter med en live gjest direkte fra Gullbrannafestivalen.

Velkommen til et Martinsonmøte fullt av latter, lekenhet og sang, men også innsiktsfull bevissthet om hvordan livet noen ganger gir deg et hardt slag i magen.

Caleb Chapman er frontmann og forsanger i det internasjonale og sterkt turnerende pop- og rockebandet Colony House. Han forteller om den konstante reisen, gleden over å ha et bånd med lillebroren, opphavet til sangene og kjærligheten til familien.

Caleb tar oss også forsiktig med til den skjebnesvangre dagen 21. mai 2008 da lillesøsteren Maria Sue ble påkjørt og døde. Han forteller forsiktig, smertefullt, ærlig og trøstende om hele hendelsen som til tross for alt mørket fortsatt puster et himmelsk lys og håp.

Som en av sønnene til popikonet og legenden Steven Curtis Chapman, har Caleb vokst opp med musikk både i huset og i blodet. Det som ikke er like kjent er at hans eget hjerte banker for de fortapte, minste og ensomme og at han i mange år har kjent og støttet Compassions arbeid med samme glød som sin far.

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer