Avsnitt 95 - Josefina Gniste

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

Sommeren 2022 gikk Martinson Möter utenfor boksen. Helt. Vi gikk bananas og tok imot Gullbrannafestivalens spennende og skremmende forespørsel om å kjøre podcasten live med gjester og publikum. Så her er vi nå midt i høstrushet med sommerglede, livepublikum og fremfor alt uklippede møter med en livegjest direkte fra GF.

Josefina Gniste er en lovsangsleder, pastor, podcaster, Compassion-ambassadør og en fantastisk låtskriver. Høsten 2022 var hun i Nashville for å skrive nye låter og være med på TV-innspillingen av «All times songs» – åtte episoder med 35 artister og lovsangsledere fra både Norge og Sverige. En ny versjon av Husker du sangen, kan du si. Josefina jobber i ukedagene som pastor i Katrineholm pinsemenighet sammen med ektemannen Lukas og de har to døtre som heter Vilhelmina og Dorotea.

Siden Josefina sist besøkte podcasten har hun gitt ut to vakre og viktige julesanger samt sitt første livealbum spilt inn på Södra Teatern i Sthlm og gitt ut på David Media sammen med oss på Compassion. Hennes nye album er under arbeid og forventes å komme i mars 2023, men følg med for en singel slippes allerede på fredag! Denne høsten har Josefina blitt fanget og rørt av hva det vil si å være involvert i Compassions arbeid, og vi spør henne litt ekstra om dette i dagens episode.

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer