Avsnitt 99 - Mattias & Johannes Zpecial

Velkommen til Martinson Möter, podcasten som ønsker å være en stemme for trøst og håp fra fadderbarnsorganisasjonen Compassion.

To og et halvt år. Over hundre episoder, rundt 80 gjester, artister, foredragsholdere og forfattere. Nå er det endelig på tide at tekniker/produsent/trengende redningsmann Johannes Jojje Trossö sitter skikkelig i et helt program. Vi tilbyr en spesialepisode med galskap, bak kulissene og høydepunkter!

Hva husker vi? Britta Hermansson, Britta Bolmenäs, Bittan Ekman, Bengt Johansson og Bosse Järpehag. Hva sa de? Vi støter og suger ting som skjedde og ble kringkastet gjennom årene med glede, galskap, fellesskap, latter og gråt, tårevåte historier. Kraftige møter med gjester som virkelig inviterte seg selv og inviterte oss alle til å tørre å tenke større, lengre, modigere og mer uselvisk utenfor vår egen boks. Rørende liv som Julian Alum og Richmond Wandera der vi ble fortalt at gjennom Compassion's og den lokale kirken, kan vi gjøre en avgjørende forskjell i vår verden og i livene til de sponsede barna.

Velkommen til en episode der vi tillater oss å se tilbake mens vi lader full fart fremover i 2023!

Martinson Möter signup

{{errors.detail}}
{{message}}
{{message}}

Lytt til Martinson Möter på din favorittplattform:

Denne siden bruker cookies Les mer