Christian Ingebrigtsen

27 november 2021

Video
Det er mer enn bare penger til de fattige. Det er omsorg og oppfølging gjennom hele oppveksten. Og det er det som kan forandre verden til et bedre sted.
Jeg fikk være med og se arbeidet Compassion gjør for noen av de barna som trenger det mest med egne øyne, og jeg er for alltid forandret. Det er så mange som trenger hjelp, og nøden er så stor at det er lett å tenke at det er håpløst lite vi kan gjøre.  Men vi kan faktisk være med og bety en hel verden av forskjell for ett menneske. Jeg fikk se hvor stolte barna var av brevene de hadde fått av sine faddere, og hvor livsnødvendig arbeidet til Compassion er.  Det er mer enn bare penger til de fattige. Det er omsorg og oppfølging gjennom hele oppveksten. Og det er det som kan forandre verden til et bedre sted.

Christian Ingebrigtsen, ambassadør og artist 

Bli fadder

Se flere inspirerende videoer

Nulltoleranse for kvinnelig kjønnslemlestelse

28 februari 2022 Video

Læreren Florence Lomariwo fikk vite at hun skulle omskjæres da hun var 12 år, for å kunne giftes bort til nabomannen. Hør hennes historie om kampen hun i dag kjemper mot kjønnslemlestelse og barneekteskap.  

Et møte med Christian Ingebrigtsen

10 februari 2022 Video

Vi møter den norske singer/songwriter, internasjonale popstjernen og Compassion-ambassadøren Christian Ingebrigtsen. Han forteller om en barndom med mobbing, sin musikalske reise og hvordan han med en sang har fått fungere som mekler i Israel/Palestina-konflikten. 

Everett Swanson - Starten for Compassion

11 januari 2022 Video

Takket være et medmenneskes hjerte og drivkraft, ble frøet til fadderbarnorganisasjonen Compassion sådd for ca 70 år siden.  

Denne siden bruker cookies Les mer