Kirk Franklin og fadderbarna

30 september 2021

Video

Gjennom noen måneder med online møter har Franklin inspirert unge, som lever i fattigdom, til å tørre å bruke sine talenter og følge drømmen sin. 

Vi har inngått et samarbeid med Grammy Award-vinner Kirk Franklin om å på nytt gitt ut sin populære singel "Lean on Me" sammen med unge stemmer som lever i fattigdom rundt om i verden.

De siste månedene har Franklin jobbet med unge fra alle 25 landene vi har fadderskapsprogram. Gjennom virtuelle auditions og øvelser har artisten spilt inn låten, som originalt kom ut i 1998, sammen med 120 unge i alderen 11-19 år.

Etter en tur til Den Dominikanske Republikk med Compassion i begynnelsen av 2020, følte Franklin seg kalt av Gud til å bruke sine talenter, platform og personlige historie til å inspirere unge mennesker i alle kroker av verden, til å følge sine gaver og talenter.

Franklin forteller: “Det var en ære å få jobbe med så mange unge, talentfulle og begavede barn i hele verden! Jeg er takknemlig for teamet fra Compassion for muligheten til å tjene på denne måten."

"Jeg føler meg ekstremt glad for å ha fått blitt utvalgt," sier Kakama på 18 år fra Uganda. Kakama ble født uten armer og begynte å innse at han hadde en musikalsk gave i en alder av 16 år. "Jeg føler at Gud har velsignet meg veldig, langt mer enn hva ord kan beskrive."

Maria på 18 år fra Nicaragua legger til: "Min yndlingsdel var å høre Kirks vitnesbyrd og hans motiverende og inspirerende ord - at hvis man drømmer om noe, er det mulig i Jesus Kristus." 

Franklin avslutter: "Det er utrolig at en sang som denne stadig gir gjenklang hos så mange mennesker. Jeg ber om at denne versjonen gir håp til mennesker over hele kloden."

Bli fadder

Se flere inspirerende videoer

Nulltoleranse for kvinnelig kjønnslemlestelse

28 februari 2022 Video

Læreren Florence Lomariwo fikk vite at hun skulle omskjæres da hun var 12 år, for å kunne giftes bort til nabomannen. Hør hennes historie om kampen hun i dag kjemper mot kjønnslemlestelse og barneekteskap.  

Et møte med Christian Ingebrigtsen

10 februari 2022 Video

Vi møter den norske singer/songwriter, internasjonale popstjernen og Compassion-ambassadøren Christian Ingebrigtsen. Han forteller om en barndom med mobbing, sin musikalske reise og hvordan han med en sang har fått fungere som mekler i Israel/Palestina-konflikten. 

Everett Swanson - Starten for Compassion

11 januari 2022 Video

Takket være et medmenneskes hjerte og drivkraft, ble frøet til fadderbarnorganisasjonen Compassion sådd for ca 70 år siden.  

Denne siden bruker cookies Les mer